Volle Supermaan in Steenbok 13-07-2022 Intense uitwerking!

Op 13 juli vindt er de tweede en tevens laatste Supermaan van dit jaar plaats. De eerste was op 14 juni. De Volle Maan staat dan dichter bij de aarde dan normaal en lijkt ook groter en helderder te zijn dan anders. En zullen we de uitwerking van deze Supermaan extra voelen. Maar ook kunnen we meer ascentiesymptomen ervaren, zoals slecht slapen, vermoeidheid, griepachtige verschijnselen, hoofdpijn, hartkloppingen, duizeligheid, emotioneel zijn enz.

Tijdens deze Supermaan zullen gevoelens uitvergroot worden en zullen thema’s als gezin, werksituatie en onze relaties onze aandacht vragen. We zullen deze Supermaan intens ervaren en je kunt je beseffen dat vernieuwing nodig is. Bepaalde dingen kunnen dan ook niet meer bij het oude blijven en wil je een nieuwe start maken. Deze Supermaan zal dan ook een voorbereiding zijn op het Egyptische nieuwjaar van 26 juli en de Leeuwenpoort van 8 augustus, een begin van een nieuwe fase waarin er een vervolg kan plaatsvinden van wat er speelt rond deze Supermaan. En jij, doordat je je krachtiger voelt, meer in jouw kracht gaat staan en betere keuzes gaat maken voor jezelf.

STEENBOK EN KREEFT
Met de Maan in Steenbok zal je het liefste veiligheid willen inbouwen in jouw leven en je richten op je maatschappelijke carrière. De Maan staat in Steenbok niet sterk, want de Maan hoort immers bij het tegenoverliggende teken Kreeft. En zal de Steenbok liever afstand nemen van emoties en zich richten op serieuze en aardse zaken. Daardoor ben je wel vaak een rots in de branding voor anderen.

Door de Steenbok-invloed heb je mogelijk in jouw jeugd weinig warmte gekend en was vooral jouw vader niet zo emotioneel betrokken bij jou als kind of zelfs helemaal afwezig. Het kan zijn dat je streng bent opgevoed en er hoge eisen aan je werden gesteld. Je kunt last hebben van verlegenheid en faalangst, wat een invloed kan hebben op jouw carrière en gezinsleven.

De Kreeft daarentegen geeft het moederlijke, huiselijke, zorgzame deel aan van jouw persoonlijkheid en kan je je rond deze Supermaan erg verantwoordelijk voelen voor jouw gezin, werk je hard en kan je weinig aanwezig zijn voor jouw gezin. En ben je op zoek naar een balans tussen werk en privé/gezin, waarbij je je eigen behoeftes ook niet uit het oog wilt verliezen.

DUBBELE GETALLEN
Op de dag van deze Supermaan komen er dubbele getallen in de datum voor. Van invloed zijn de getallen 4-7-4 (1+3-7-‘2+2) en het getal 2, die meerdere keren in de datum voor komt. Deze getallen zijn verbonden met Uranus (4) en de Maan (2). Waarbij Uranus de planeet is van revolutie, vernieuwing en kan voor plotselinge wendingen, gebeurtenissen en/of ingevingen zorgen. Bovendien maakt Uranus een mooi aspect met de Supermaan. Dit kan aangeven dat er vernieuwing nodig is en je meer behoefte hebt aan persoonlijke vrijheid. We mogen ons “oude leventje” los gaan laten en plaats maken voor vernieuwende ideeën en projecten. En we mogen meer “out of the box” denken om tot oplossingen te komen en vertrouwen op wat onze intuïtie ons ingeeft.

En de invloed van de Maan is dat we ons extra emotioneel voelen en heen en weer geslingerd worden tussen allerlei gevoelens die nu naar boven komen. Daarnaast geeft de Maan ook aan hoe we naar veiligheid zoeken. En dit keer zal dat vooral zijn binnen ons gezin, werk en financiën. En mogen we hierin wat veranderingen doorvoeren. Je kunt misschien te streng zijn voor jezelf, veel beren op de weg zien en te serieus zijn en mag je meer gaan kijken waar jouw behoeftes liggen. Je hoeft je niet meer op te offeren voor anderen (het getal 7 Neptunus)!

CARRIERE SWITCH
Doordat de Volle Maan, die samenstaat met Pluto, een mooi aspect maakt met Uranus en de Noordelijke Maansknoop, die jouw lotsbestemming aangeeft, kan je sterk het gevoel hebben dat je nieuwe uitdagingen nodig hebt op werkgebied. Je wilt je niet meer vervelen of het gevoel hebben dat je hard moet werken om een beetje geld te verdienen. Ook het idee dat je je huidige werk nog tot je pensioen moet volhouden, kan je onrustig en opstandig maken. Je kunt dan ook plotseling besluiten om van carrière te veranderen.

Ook kan het zijn dat psychische problemen in de weg staan en je door de invloed van Pluto angsten gaat loslaten, zoals faalangst en de angst voor geld tekort. Maar besef je je dat de enige manier om financiële zekerheid te creëren is het volgen van jouw intuïtie. Je kunt rond deze Supermaan veel nieuwe ideeën via jouw intuïtie of dromen binnen krijgen. Zo kan je alternatieve therapieën willen gaan aanbieden, zoals wandel-, stembevrijdingscoach, op therapeutische basis werken in een moestuin of met dieren. Maar ook jouw creativiteit en mediamieke gaven gaan inzetten. En wil je met nieuwe methodes aan de slag gaan om anderen in hun kracht te zetten.
De behoefte om financieel zelfstandig te zijn/worden, kan jou extra motiveren om angsten, minderwaardigheidsgevoelens en onzekerheden achter je te laten en volledig op je intuïtie te gaan durven varen en jouw droomwensen waar te maken.

AFSPRAKEN GAAN NIET DOOR
Doordat Mercurius recht tegenover de Maan staat kan dit aanvoelen als een Mercurius retrograde uitwerking. Dat houdt in dat afspraken of (vlieg)reizen niet door gaan of vertraging oplopen. Er kan miscommunicatie of een tweedeling ontstaan. In de handel (bijv. huizenverkoop en bouw) kan een stagnering optreden. Er kunnen problemen ontstaan met telefoons of computers. En met contacten kan er een afstand komen. Ook kan je je verveeld voelen, je kunt je levensdoel niet vinden. Deze gebeurtenissen kunnen een aanwijzing zijn dat er aandacht mag komen voor dieper liggende emoties of worden er karmische situaties afgerond. En kan je je door de invloed van Neptunus wat meer terugtrekken om innerlijk werk te verrichten. Er kunnen dan ook veel oude trauma’s naar boven komen en inzichten over wat er in het verleden is gebeurd. Een medium, jouw eigen intuïtie, dromen en/of visioenen kunnen jou hierbij helpen.

GRAVEN IN JE VERLEDEN
Het kan zijn dat er psychische problemen waren of dat er seksueel- of machtsmisbruik heeft plaatsgevonden in jouw gezin of door autoriteitsfiguren en zal dat nu aan het licht komen. Hierover kunnen er nog veel schuldgevoelens spelen en verdriet over wat er in het verleden is gebeurd. Ook kan je te maken hebben met iemand die boos, jaloers of zelfs wraakzuchtig is. Dit kan bijv. het geval zijn als jij een goede band hebt met jouw ouders, jij een leuk gezin hebt of gezelligheid creëert met mensen die jou dierbaar zijn. Andersom kan natuurlijk ook. En kunnen stekende opmerkingen of jaloers gedrag dit verraden.

ER KAN VERDEELDHEID ONTSTAAN
Wanneer er sprake is van bovenstaande zaken of wanneer iemand niet helemaal eerlijk is en niet direct duidelijk is wat nu precies de waarheid is of wie te geloven, kan er veel onbegrip zijn, boosheid loskomen en verdeeldheid ontstaan in bijv. families, vriendengroepen, op het werk of met jouw partner. Deze verdeeldheid kan ook plaatsvinden wanneer er een belangenverstrengeling een rol speelt en er daardoor voor een andere partij gekozen wordt. Je kunt nu op onderzoek uit willen gaan en graven in iemands verleden, om achter de waarheid/motieven te komen. En kan er een afstand ontstaan met een kennis of vriend of wordt zelfs het hele contact verbroken.

MAATSCHAPPIJ
Op maatschappelijk niveau kunnen er machtsspelletjes spelen tussen regeringsleiders wanneer ze het oude in stand willen houden, terwijl er vernieuwing moet komen om financiële en milieuproblemen tegen te gaan. Er kunnen veel protesten ontstaan door Eris, de dwergplaneet die voor verdeling zorgt. Waardoor veel mensen in opstand zullen komen wanneer er sprake is van een onrechtvaardigheidsgevoel of machtsmisbruik.

TWEELINGZIELEN
Op tweelingzielen kan deze Supermaan veel invloed hebben door de mooie verbinding met Juno, dwergplaneet van huwelijk en tweelingziel. Door Pluto kunnen er verschillende (psychische) problemen spelen, maar de onvoorwaardelijke liefde tussen hen kan een motivatie zijn om daar aan te werken. Er kunnen dus wat spanningen, irritaties en ruzies zijn tussen tweelingzielen, waardoor er een afstand is ontstaan, terwijl er wel een groot verlangen kan zijn om samen te zijn. Hierbij kan de angst om elkaar te verliezen ook weer getriggerd worden. Het is goed om de energie naar binnen te richten en deze angst te doorvoelen en los te laten. Diepe onverwerkte pijn uit het verleden kan nu naar boven komen om getransformeerd te worden. Daarnaast kunnen zij willen werken aan het opbouwen van een nieuwe carrière en krijgen ze veel ideeën over de toekomst.

Wanneer de afstand tussen tweelingzielen te groot is, kan het zijn dat de ene tweelingziel besluit een gezin te starten met iemand anders of als alleenstaande ouder verder te gaan. En kan er veel spijt en schuldgevoelens spelen, wanneer ze merken dat ze liever andere keuzes hadden willen maken rondom het thema “ouderschap”. Dit kan zich uiten in verdriet en zich wat pessimistisch voelen over de toekomst.

Verder kunnen tweelingzielen zich aangetrokken voelen tot de spirituele en creatieve kant van de ander. Je kunt merken dat je behoefte hebt aan een verdere verdieping, vernieuwing, nieuwe persoonlijke ontwikkelingen en besef je dat je die voornamelijk kunt vinden in de verbinding met jouw tweelingziel. De aantrekkingskracht, de afstemmingen tussen tweelingzielen kunnen nu zo sterk zijn, dat karmische relaties verbroken worden of langzaam tot een einde komen. En dit kan voor innerlijke conflicten zorgen, wanneer er kinderen bij betrokken zijn.

Tijdens het Egyptische nieuwjaar en de Leeuwenpoort zal er een vervolg komen op wat er rond deze Supermaan heeft plaatsgevonden tussen tweelingzielen. En gaat er voor tweelingzielen een nieuwe fase beginnen.


LICHTREIS SUPERMAAN IN STEENBOK 13-07-2022
Voor de Supermaan in Steenbok organiseren wij op 13 juli a.s. een Lichtreis, met korte lezing over de uitwerking van deze dag, een geleide meditatie en een krachtige afstandshealing, waarbij een sterke genezende energie van de Lichtwezens voelbaar zal zijn. Energetisch worden we voorbereid op de Leeuwenpoort van 8 augustus, een begin van een nieuwe fase. In de lezing zullen we aanvullende informatie met jullie delen, over de uitwerking van deze Supermaan, die een intense uitwerking heeft.

We nemen je mee tijdens deze meditatie naar een berglandschap, waar je van het krachtdier de adelaar een mooie boodschap krijgt over jouw unieke pad en een getal, dat een tijdstip kan aangeven voor een belangrijke verandering in jouw leven. Bovenop een berg aangekomen kom je bij een kleine tempel, waar een boeddhistische monnik jou helpt om inzicht te krijgen over jouw spirituele proces. Lichtwezens van Sirius helpen jou tijdens de healing om angsten los te laten, zodat jij nieuwe stappen durft te nemen voor jouw toekomst.
Verder ga je samen met jouw tweelingziel een vlucht nemen in jullie toekomst samen.
Je komt tijdens deze helende reis tijdelijk in een hogere dimensie, waardoor je makkelijker toegang kunt krijgen tot hogere informatie en je kan helpen inzichten te krijgen in jouw spirituele ontwikkelingsproces.

De afstandshealing is gericht op het transformeren van onverwerkte trauma’s. En de healing kan doorwerken op jouw tweelingziel. Zij worden voorbereid op hun toekomst samen. Hun verbinding en aantrekkingskracht wordt steeds sterker, doordat we dichter bij de Leeuwenpoort komen.

Heb je jouw tweelingziel nog niet ontmoet, dan kan je voorbereid worden op jullie ontmoeting op een later tijdstip. Er gaan nl. veel ontmoetingen zijn en doorbraken plaatsvinden tussen tweelingzielen de komende jaren.

Wil jij graag meedoen met de Lichtreis “Supermaan in Steenbok” op 13-07-2022?

Meld je dan aan via:

Let op! Als dit de eerste keer is dat je meedoet met onze evenementen, lees dan de begeleidende tekst bovenaan onze evenementen-pagina op onze website. Meld je ook op tijd aan, voor 20.00 uur van de dag van de Lichtreis.

LICHTREIS SUPERMAAN IN STEENBOK
Datum: 13-07-2022
Tijd: 20:00 tot 20:45 uur
Plaats: vanuit je eigen woonkamer
Kosten: €17,50
Deze Lichtreis is tot 23.00 uur de dag erna terug te kijken en de healing werkt dan nog net zo sterk.

Fijne Supermaan,

Karin en Danique Vergeer
www.healingcentrumisis.com