Wat doen wij?

Wij bieden onlinehulp, voor als je:

  • Ondersteunende hulp wilt voor het proces waarin je zit.
  • Meer inzicht wilt hebben op het gebied van (tweelingziel)relaties.
  • Last hebt van onverwerkte emoties vanuit dit leven of vorige levens.
  • Problemen hebt omtrent je gezondheid, werk en/of wonen enz.
  • Last hebt van entiteiten of negatieve energieën in uw huis.

Deze hulp geven wij d.m.v. engelenreading, healingen, afstandshealingen, coachingsgesprekken en huisreinigingen. Ook geven wij regelmatig verschillende online Lichtreizen. Kijk voor meer info op de pagina “evenementen”.
Daarnaast krijgen wij gechannelde informatie door over de veranderingen van de nieuwe tijd, die wij op onze facebookpagina plaatsen.
Ook zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van tweelingzielrelaties.

Online-consult 
Onze consulten doen wij online. Een online-consult is een reading op afstand via Whatsapp videobellen of Skype.
Voor meer informatie over een het maken van een afspraak voor een consult, kan je ons een email sturen naar [email protected].
De kosten vind je bij “Tarieven”.

(Voor meer informatie over Skype, kijk je op: www.skype.com/nl/)

Begeleiding (tweelingziel)relaties
Wij bieden hulp voor als je meer inzicht en begeleiding wilt hebben op gebied van (tweelingziel)relaties.

In deze opstijgende tijdsdimensie ontmoeten steeds meer mensen hun tweelingziel om hun incarnatiecyclus af te ronden en weer samen te smelten. Deze relatie kunnen hevige emoties losmaken en een groot impact hebben op je leven. De specifieke problemen, die deze relaties met zich meebrengen, maken het vaak moeilijk om bij elkaar te komen. Het kan zijn dat er bij één van de twee of bij beiden veel angst is om samen te komen, door onverwerkte trauma’s van vorige levens. Door deze angst kan het moeilijk zijn om zich open te stellen voor elkaar. Er kan aantrek- en afstootgedrag ontstaan, wat weer veel verdriet en onzekerheid kan veroorzaken.
Wij kunnen bij dit proces van samenkomen helpen, door inzicht te geven in de problemen die er zijn, door middel van engelenkaarten en coachingsgesprekken. En helpen d.m.v. healingen, om onverwerkte emoties uit vorige levens los te maken. Deze hulp kunnen wij uiteraard ook bieden, als je niet of nog niet in een (tweelingziel)relatie zit, maar last hebt van klachten die mogelijk horen bij de voorbereidende fase van een tweelingzielrelatie.

Paranormale-/ engelenreading engelenreadingIsis
In een paranormale reading en engelenreading krijgen wij gechannelde informatie door van de Aartsengelen, overleden dierbaren, jouw beschermengelen en gidsen. Dit kan informatie zijn over jouw gezondheid, de liefde, woon/werksituatie, hooggevoeligheid, jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling enz. Wij maken gebruik van (engelen)kaartenleggingen en gechannelde informatie om jouw vragen te beantwoorden en meer duidelijkheid te kunnen geven over de situatie waar je inzit. Vanuit hier kunnen wij kijken of en welke verdere hulp gewenst is.

Planetaire blauwedrukreadingthumbnail_IMG_4376
Veel mensen hebben een planetaire oorsprong van Sirius, de Pleiaden, Arcturus of andere sterren – en planeetstelsels. Vaak heb je hier nog uiterlijke en innerlijke kenmerken van. Sirianen hebben bijvoorbeeld een speciale band met het oude Egypte, Indianen, natuur, de zee, astrologie. Ze zijn vaak herkenbaar aan de bijzondere ogen die ze hebben of hebben het uiterlijk van een leeuw, zoals wat langer krullend haar. Een kenmerk is ook, dat ze veel Leeuw-invloed in hun horoscoop hebben. Maar je kunt ook een andere planetaire blauwdruk hebben. En zelfs komt het voor, dat je planetaire blauwdruk beïnvloed wordt, als je meerdere levens hebt geleid op andere sterren- en planeetstelsels en daardoor verschillende kenmerken kunt hebben.
Mensen met een planetaire oorsprong van Sirius, de Pleiaden, Arcturus en andere stelsels kunnen het gevoel hebben, dat zij hier op aarde zich niet thuis voelen, omdat zij weten dat het ergens anders “beter” is. En hier (onbewust) nog herinneringen aan hebben. Dit kan gevoelens van eenzaamheid geven en het gevoel dat je hier niet wilt zijn.
Deze mensen zijn hier meestal met een speciale missie, die ze samen met een ander zielendeel (tweelingziel) of leden van hun zielengroep gaan vervullen. Veel wezens uit andere dimensies zijn zeer begaan met het welzijn van de aarde en komen ons helpen in ons ascensieproces en willen graag met ons samenwerken en ons helpen met onze missie. Dit samenwerken gaat de komende tijd steeds meer gebeuren.
Wil jij graag weten welke planetaire oorsprong jij hebt, jouw speciale kenmerken, jouw missie, inzicht in vorige levens, contact met buitenaardsen en alles wat jij nog meer wilt weten over jouw persoonlijke proces? Wij geven hier readingen over.
Deze reading duurt een uur en kan eventueel ook via Skype of whatsapp videobellen.

Eventueel kun je er een healing aan koppelen, waarin je wordt afgestemd op buitenaardse energieën. Tijdens de healing wordt er ingewerkt op o.a. je pijnappelklier, om de telepathische verbinding met het buitenaardse te versterken. Hierdoor kan jij ook met deze helende energie gaan werken. Deze healing is ook bedoeld om je fysiek, emotioneel en mentaal in balans te brengen met behulp van deze hoge energiefrequenties, die afkomstig zijn van het buitenaardse.

Planetaire blauwdrukhealingthumbnail_IMG_4375
In een planetaire blauwdrukhealing, die we op afstand geven, word je afgestemd op buitenaardse energieën. Tijdens de healing wordt er ingewerkt op o.a. je pijnappelklier, om de telepathische verbinding met het buitenaardse te versterken. Hierdoor kan jij ook met deze helende energie gaan werken. Deze healing is ook bedoeld om je fysiek, emotioneel en mentaal in balans te brengen met behulp van deze hoge energiefrequenties, die afkomstig zijn van het buitenaardse. Deze healing geven wij op afstand.
De kosten vind je bij “Tarieven”.

Afstandshealingafstandshealing
Een afstandshealing duurt ongeveer 30 min. Tijdens deze 30 min. mag je ontspannen gaan liggen of zitten. De afstandshealing helpt bij het losmaken van emotionele blokkades, het opheffen van spanningen in het lichaam en is bedoeld ter ondersteuning van jouw persoonlijk ascentieproces. Ook helpt de healing je vrij te maken van negatieve beïnvloedingen. Meer over negatieve beïnvloedingen, kan je lezen in het hoofdstuk “Huis en aura reinigen”. Deze healing is voor iedereen geschikt, ook voor kinderen. Mocht je een healing willen voor een kind, plannen wij minimaal een reading van 30 min, voordat we de healing doen, om goed in kaart te brengen waar precies het probleem ligt. 
Voor het aanvragen van een healing, mag je een email sturen naar [email protected], met daarin je naam, een foto en een korte omschrijving van de eventuele klachten/problemen, waar wij ons op mogen richten. Wij sturen je vervolgens een mail terug met alle gegevens, die jij nodig hebt voor het maken van een afspraak. 
Na de healing zullen wij nog een email sturen met onze bevindingen en eventuele adviezen, die wij door hebben gekregen van onze gidsen.
De kosten vind je bij “Tarieven”.

Lichtreizen
Op dagen van de volle maan, Nieuwe Maan, Engelenpoorten of op dagen wanneer de energie een bijzondere uitwerking heeft, geven wij een online Lichtreis; lezing met een geleide meditatie en afstandshealing. We leggen meer uit over de uitwerking van de energie van deze dagen/planeetstanden. 
Tijdens de afstandshealingen krijgen wij veel steun van o.a. lichtwezens uit andere dimensies, van Engelen, de Hathors; geascendeerde, liefdevolle wezens vanuit het oude Egypte, Sirianen en opgestegen lichtmeesters. Omdat wij met hen in verbinding staan, zal hun genezende energie sterk aanwezig zijn tijdens deze afstandshealingen. 
De geleide meditatie zijn erop gericht om dichterbij je eigen intuïtie te komen, zelf inzichten te krijgen in jouw proces en zorgt ervoor dat jij je afstemt op hogere energiefrequenties, jouw chakra’s meer open gaan staan en de helende energie beter ontvangen kan worden. 
Deze healingen werken ondersteunend voor het proces waar jij in zit en kan ook positief doorwerken op jouw tweelingziel, als deze in beeld is. 
Voor meer informatie over de Lichtreizen en hoe je online aan te melden, kan je vinden onder het hoofdstuk “evenementen”.

Coachingsgesprekken
Deze gesprekken zijn bedoeld om ondersteunend te werken en mogelijk inzicht te bieden in het veranderingsproces waarin je zit.

Huisreinigingen
In huizen kunnen onprettige energieën en overleden zielen blijven hangen die vaak niet vanzelf weggaan.
Wij kunnen contact maken met de overleden zielen om ze naar het licht te begeleiden.
Ook geven wij inzicht in waarom deze overleden zielen in jouw buurt verblijven.
Meer info is te vinden onder het hoofdstuk “Huis en aura reinigen” en de kosten vind je bij “Tarieven”.