Wat doen wij?

Wij bieden hulp, voor als je:

  • Ondersteunende hulp wilt voor het proces waarin je zit.
  • Meer inzicht wilt hebben op het gebied van (tweelingziel)relaties.
  • Last hebt van onverwerkte emoties vanuit dit leven of vorige levens.
  • Problemen hebt omtrent je gezondheid, werk en/of wonen enz.
  • Last hebt van entiteiten of negatieve energieën in uw huis.

Deze hulp geven wij d.m.v. engelenreading, healingen, afstandshealingen, coachingsgesprekken en huisreinigingen. Ook geven wij regelmatig verschillende workshops, zoals creatieve workshops, kaartleggingen, wandelingen in de natuur, meditatie-avonden enz. Kijk voor meer info op de pagina “evenementen”.
Daarnaast krijgen wij gechannelde informatie door over de veranderingen van de nieuwe tijd, die wij op onze facebookpagina plaatsen.
Ook zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van tweelingzielrelaties.

Begeleiding (tweelingziel)relaties
Wij bieden hulp voor als je meer inzicht en begeleiding wilt hebben op gebied van (tweelingziel)relaties.

In deze opstijgende tijdsdimensie ontmoeten steeds meer mensen hun tweelingziel om hun incarnatiecyclus af te ronden en weer samen te smelten. Deze relatie kunnen hevige emoties losmaken en een groot impact hebben op je leven. De specifieke problemen, die deze relaties met zich meebrengen, maken het vaak moeilijk om bij elkaar te komen. Het kan zijn dat er bij één van de twee of bij beiden veel angst is om samen te komen, door onverwerkte trauma’s van vorige levens. Door deze angst kan het moeilijk zijn om zich open te stellen voor elkaar. Er kan aantrek- en afstootgedrag ontstaan, wat weer veel verdriet en onzekerheid kan veroorzaken.
Wij kunnen bij dit proces van samenkomen helpen, door inzicht te geven in de problemen die er zijn, door middel van engelenkaarten en coachingsgesprekken. En helpen d.m.v. healingen, om onverwerkte emoties uit vorige levens los te maken. Deze hulp kunnen wij uiteraard ook bieden, als je niet of nog niet in een (tweelingziel)relatie zit, maar last hebt van klachten die mogelijk horen bij de voorbereidende fase van een tweelingzielrelatie.

Lezing met afstandshealing healing
Op dagen van de volle maan of op dagen wanneer de energie een bijzondere uitwerking heeft op tweelingzielen, geven wij een lezing met afstandshealing. We leggen meer uit over de uitwerking van de energie van deze dagen/planeetstanden en daaraan sluitend geven wij een geleide meditatie met afstandshealing via een webinar. 
Tijdens de afstandshealingen krijgen wij veel steun van o.a. lichtwezens uit andere dimensies, van Engelen, de Hathors; geascendeerde, liefdevolle wezens vanuit het oude Egypte, Sirianen en opgestegen lichtmeesters. Omdat wij met hen in verbinding staan, zal hun genezende energie sterk aanwezig zijn tijdens deze afstandshealingen. 
De geleide meditatie zijn erop gericht om dichterbij je eigen intuïtie te komen, zelf inzichten te krijgen in jouw proces en zorgt ervoor dat jij je afstemt op hogere energiefrequenties, jouw chakra’s meer open gaan staan en de helende energie beter ontvangen kan worden. 
Deze healingen werken ondersteunend voor het proces waar jij in zit en kan ook positief doorwerken op jouw tweelingziel, als deze in beeld is. 
Voor meer informatie over de lezingen met afstandshealingen en online aanmelden, kan je vinden onder het hoofdstuk “evenementen”.

Paranormale-/ engelenreading engelenreadingIsis
In een paranormale reading en engelenreading krijgen wij gechannelde informatie door van de Aartsengelen, overleden dierbaren, jouw beschermengelen en gidsen. Dit kan informatie zijn over jouw gezondheid, de liefde, woon/werksituatie, hooggevoeligheid, jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling enz. Wij maken gebruik van (engelen)kaartenleggingen en gechannelde informatie om jouw vragen te beantwoorden en meer duidelijkheid te kunnen geven over de situatie waar je inzit. Vanuit hier kunnen wij kijken of en welke verdere hulp gewenst is.

Planetaire blauwedrukreadingthumbnail_IMG_4376
Veel mensen hebben een planetaire oorsprong van Sirius, de Pleiaden, Arcturus of andere sterren – en planeetstelsels. Vaak heb je hier nog uiterlijke en innerlijke kenmerken van. Sirianen hebben bijvoorbeeld een speciale band met het oude Egypte, Indianen, natuur, de zee, astrologie. Ze zijn vaak herkenbaar aan de bijzondere ogen die ze hebben of hebben het uiterlijk van een leeuw, zoals wat langer krullend haar. Een kenmerk is ook, dat ze veel Leeuw-invloed in hun horoscoop hebben. Maar je kunt ook een andere planetaire blauwdruk hebben. En zelfs komt het voor, dat je planetaire blauwdruk beïnvloed wordt, als je meerdere levens hebt geleid op andere sterren- en planeetstelsels en daardoor verschillende kenmerken kunt hebben.
Mensen met een planetaire oorsprong van Sirius, de Pleiaden, Arcturus en andere stelsels kunnen het gevoel hebben, dat zij hier op aarde zich niet thuis voelen, omdat zij weten dat het ergens anders “beter” is. En hier (onbewust) nog herinneringen aan hebben. Dit kan gevoelens van eenzaamheid geven en het gevoel dat je hier niet wilt zijn.
Deze mensen zijn hier meestal met een speciale missie, die ze samen met een ander zielendeel (tweelingziel) of leden van hun zielengroep gaan vervullen. Veel wezens uit andere dimensies zijn zeer begaan met het welzijn van de aarde en komen ons helpen in ons ascensieproces en willen graag met ons samenwerken en ons helpen met onze missie. Dit samenwerken gaat de komende tijd steeds meer gebeuren.
Wil jij graag weten welke planetaire oorsprong jij hebt, jouw speciale kenmerken, jouw missie, inzicht in vorige levens, contact met buitenaardsen en alles wat jij nog meer wilt weten over jouw persoonlijke proces? Wij geven hier readingen over.
Deze reading duurt een uur en kan eventueel ook via Skype of whatsapp videobellen.

Eventueel kun je er een healing aan koppelen, waarin je wordt afgestemd op buitenaardse energieën. Tijdens de healing wordt er ingewerkt op o.a. je pijnappelklier, om de telepathische verbinding met het buitenaardse te versterken. Hierdoor kan jij ook met deze helende energie gaan werken. Deze healing is ook bedoeld om je fysiek, emotioneel en mentaal in balans te brengen met behulp van deze hoge energiefrequenties, die afkomstig zijn van het buitenaardse.

Healingen
De healingen maken blokkades los, zodat onverwerkte emoties uit dit leven of vorige levens naar boven kunnen komen en vervolgens verwerkt kunnen worden.
We volgen de leiding van onze geestelijke helpers om vorm te geven aan deze healing. Dat kan zijn d.m.v. handoplegging, gebruik van edelstenen, lichte massagetechnieken e.d.
Kleding mag tijdens de healing aangehouden worden.
Naast een gewone healing, bieden wij ook afstandshealing, kristalhealingen voor volwassen en kinderen aan en geven wij groepshealingen met een bepaald thema.

Planetaire blauwdrukhealingthumbnail_IMG_4375
In een planetaire blauwdrukhealing word je afgestemd op buitenaardse energieën. Tijdens de healing wordt er ingewerkt op o.a. je pijnappelklier, om de telepathische verbinding met het buitenaardse te versterken. Hierdoor kan jij ook met deze helende energie gaan werken. Deze healing is ook bedoeld om je fysiek, emotioneel en mentaal in balans te brengen met behulp van deze hoge energiefrequenties, die afkomstig zijn van het buitenaardse.
De kosten vind je bij “Tarieven”.

Afstandshealingafstandshealing
Misschien woon je ver weg, heb je een lichamelijke beperking of ben je om een andere reden niet in staat om persoonlijk bij ons langs te komen, maar zou je wel graag een healing willen ontvangen? In dit geval, kunnen wij een afstandshealing doen. Deze healing duurt ongeveer 30 min. Tijdens deze 30 min. mag je ontspannen gaan liggen of zitten. De afstandshealing helpt bij het losmaken van emotionele blokkades, het opheffen van spanningen in het lichaam en is bedoeld ter ondersteuning van jouw persoonlijk ascentieproces. Ook helpt de healing je vrij te maken van negatieve beïnvloedingen. Meer over negatieve beïnvloedingen, kan je lezen in het hoofdstuk “Huis en aura reinigen”. Deze healing is voor iedereen geschikt, ook voor kinderen. 
Voor het aanvragen van een healing, mag je een email sturen naar info@healingcentrumisis.com, met daarin je naam, telefoonnummer, een foto en een korte omschrijving van de eventuele klachten/problemen, waar wij ons op mogen richten. Wij sturen je vervolgens een mail terug met alle gegevens, die jij nodig hebt voor het maken van een afspraak. 
Na de healing zullen wij nog een email sturen met onze bevindingen en eventuele adviezen, die wij door hebben gekregen van onze gidsen.
De kosten vind je bij “Tarieven”.

Kristalhealingaeeaaff39dacb5e115e544d764574fca
Nu er veel energetische veranderingen op aarde gaande zijn en de trillingsfrequentie van de aarde steeds verhoogd wordt, is ook ons lichaam steeds meer kristallijn aan het worden. De lichaamscellen worden steeds schoner. Ons lichtlichaam wordt steeds groter en ons DNA is aan het veranderen. Er vinden ook hormonale veranderingen plaats.
Organen kunnen minder gaan functioneren, als er nog blokkades aanwezig zijn. En ook als deze blokkades los gaan komen en verwerkingsprocessen in gang worden gezet, kunnen organen minder functioneren, door de afvalstoffen die dan vrijkomen. En het is dus soms nodig, dat ook je lichaam een opschoning krijgt, zodat het lichaam de afvalstoffen, die vrijkomen bij de verwerkingsprocessen, beter kan afvoeren. Wanneer er namelijk teveel aan afvalstoffen in het lichaam aanwezig blijven, kan je ziek worden. Je kunt dan bijvoorbeeld veel hoofdpijn krijgen of griep. Of je kunt erg moe zijn.
Deze healing kan bij jouw persoonlijke proces ondersteuning bieden. Tijdens de healing werken we met bepaalde kristallen, piramides, oliën en genezende energie met een hoge energiefrequentie, die aangepast is op wat jouw lichaam nodig heeft op dat moment.
Zo kunnen blokkades uit je verleden en uit vorige levens losgemaakt gaan worden, organen beter gaan functioneren en afvalstoffen beter afgevoerd worden. Je gaat dan meer energie krijgen en je voelt je lichter. Er vindt een verjonging plaats. Ook wordt er tijdens de healing aandacht besteed aan het hoofd. Negatieve overtuigingen kunnen worden weggehaald, bepaalde delen van de hersenen worden geactiveerd en je pijnappelklier wordt gestimuleerd, waardoor jouw intuïtieve gaven worden ontwikkeld.

Deze healing wordt uitgevoerd door Karin en Danique Vergeer. Samen hebben zij een krachtig energieveld om deze healing uit te voeren.
De duur van deze healing is ongeveer 20 min en heeft een krachtige werking. Na de healing is er nog tijd, om je ervaring te delen en aanvullende adviezen te krijgen. Totale duur is 45 min.
De kosten vind je bij “Tarieven”.

Atlantis groepshealingIMG_3703
De Atlantis groepshealingen zullen op speciale data gepland worden, wanneer de energiefrequentie van de aarde wordt verhoogd. 
Deze verhoging van de energiefrequentie kan ascentiesymptomen veroorzaken, zoals hoofdpijn, vermoeidheid, griepachtige verschijnselen en/of extra emotioneel zijn. Het lichaam moet aan deze nieuwe energie aangepast worden. Deze healing biedt ondersteuning bij deze aanpassing.
We werken met de helende energie, die ook ten tijde van Atlantis werd gebruikt. Dit houdt in dat we werken met Aartsengelen, kristalenergie, dolfijnenenergie, met het buitenaardse en natuurwezens.
Je komt door deze healing in een versneld ontwikkelingsproces, waarin oude emotionele blokkades sneller los komen en verwerkt gaan worden, je intuïtie versterkt wordt, je paranormale gaven (verder) ontwikkeld worden en nieuwe energiebanen en chakra’s gevormd.
De healing zal beginnen met een geleide meditatie, waarna iedereen een korte, krachtige healing krijgt. Na afloop mag ieder een inzichtkaart trekken en krijgt daarbij een bijzondere boodschap dat via ons wordt doorgegeven.
Er zal plaats zijn voor ongeveer 6 tot 8 personen.

Groepshealing tweelingzielen a29e7b067f9f301997a7a069c6817f83_640
Steeds meer mensen ontmoeten hun tweelingziel. Dit gaat vaak gepaard met een heftig aantrek- en afstootproces. Ook kunnen er veel emoties loskomen, waaronder angst, verdriet en boosheid. Maar ook veel lichamelijke veranderingen vinden er plaats, zoals o.a. hormonale veranderingen. Het is vaak een langdurig proces, voordat beide tweelingzielen er klaar voor zijn, om samen een relatie aan te gaan. Steeds als je met elkaar in contact komt, vindt er een afstemming plaats en je gaat steeds meer samensmelten met elkaars energie. Daardoor ben je telepathisch met elkaar verbonden en kun je elkaars gedachtes en emoties overnemen. Ook gaan je intuïtieve gaven versneld ontwikkelen. Dit hele proces kan geestelijk en lichamelijk veel van je vergen.
Om dit hele proces te ondersteunen, organiseren wij deze groepshealing. We beginnen met een geleide meditatie, waarin er een ontmoeting plaatsvindt met je tweelingziel. Tijdens deze meditatie, kun je erachter komen wie jouw tweelingziel is, maak je een verbinding met je tweelingziel, wordt er duidelijk welke blokkades er nog in de weg staan, om samen te komen en kan je je bewust worden van hoe het verdere verloop zal zijn. Ook ga je meer inzichten krijgen over eventuele andere belemmerende omstandigheden, zoals moeilijke omstandigheden of negatieve overtuigingen, die nog in de weg staan. Daarna krijgt ieder een korte healing, die een krachtige uitwerking heeft en door kan werken op je tweelingziel. Deze healing maakt blokkades los, lost blokkades (gedeeltelijk) op en werkt in op negatieve overtuigingen. Ook wordt er een verbinding gelegd of versterkt tussen jou en je tweelingziel. Tijdens deze healing krijgen wij o.a. ondersteuning van Aartsengel Michael, die ons helpt in het samenbrengen van tweelingzielen.

Na afloop van de healing, krijg je van ons nog een korte beschrijving van eventuele blokkades uit vorige levens en advies over waar je nog aan mag werken op persoonlijk vlak. Ook krijg je advies over eventuele lichamelijke ondersteuning die je kunt gebruiken. Deze healing zal in kleine groepen plaatsvinden van ongeveer 6 tot 8 personen.

Coachingsgesprekken
Deze gesprekken zijn bedoeld om ondersteunend te werken en mogelijk inzicht te bieden in het veranderingsproces waarin je zit.

Huisreinigingen
In huizen kunnen onprettige energieën en overleden zielen blijven hangen die vaak niet vanzelf weggaan.
Wij kunnen contact maken met de overleden zielen om ze naar het licht te begeleiden.
Ook geven wij inzicht in waarom deze overleden zielen in jouw buurt verblijven.
Meer info is te vinden onder het hoofdstuk “Huis en aura reinigen” en de kosten vind je bij “Tarieven”.

Online-consult 
Een online-consult is een reading op afstand via Whatsapp, Skype of Zoom.
Het voordeel is, dat je hiervoor niet naar onze praktijk hoeft te komen.
Nadat je met ons een afspraak hebt gemaakt, kan je vanuit je eigen woning contact met ons maken voor een reading.
Voor meer informatie over een online-consult, kan je ons een email sturen naar info@healingcentrumisis.com.
De kosten vind je bij “Tarieven”.

Voor meer informatie over Skype, kijk je op: www.skype.com/nl/
Voor meer informatie over Zoom, kijk je op: www.zoom.us