Wat doen wij?

Zoek jij naar antwoorden op levensvragen, inzicht en helderheid in jouw spirituele proces? Wij bieden (online) hulp wanneer:

  • je meer inzicht wilt hebben in (tweelingziel)relaties.
  • je ondersteuning nodig hebt voor de zoektocht naar wie jij in essentie bent en geholpen wilt worden met jouw spirituele groei en bij het vinden van je levensopdracht. 
  • je niet lekker in je vel zit en last hebt van onverwerkte emoties vanuit dit leven of vorige levens.
  • je problemen ondervindt omtrent je gezondheid, werk en wonen.
  • Last hebt van entiteiten of negatieve energieën rond jouzelf of in jouw huis.

Welke hulp bieden wij aan?
Hulp kunnen wij bieden voor volwassen en kinderen d.m.v. engelenreadingen, paranormale readingen, afstandshealingen en huisreinigingen. Ook kan je bij ons `”innerlijk kind therapie” volgen.
En geven wij regelmatig online Lichtreizen tijdens de Volle en Nieuwe Maan en op speciale dagen, zoals het Egyptisch Nieuwjaar, de Leeuwenpoort en Engelenpoorten. Kijk voor meer info onder aan de pagina of op de pagina “evenementen“.

Artikelen
Ben je geïnterresseerd in spirituele en astrologische onderwerpen?
Wij schrijven artikelen, waarin we gechannelde informatie delen over tweelingzielen, Engelenpoorten, de Leeuwenpoort, Egyptisch Nieuwjaar, Maria Magdalena enz. En daarnaast schrijven wij astrologische artikelen over de Volle en Nieuwe maan en bijzondere planeetstanden.
Deze artikelen schrijven wij, zodat je steun, herkenning en duidelijkheid kunt vinden in het proces waarin je zit. En deze
zijn te vinden bij de topic: laatst gechannelde bericht en artikelen

Online-consult 
Al onze consulten geven wij online. Een online-consult is een reading of innerlijk kind-sessie via Whatsapp videobellen of Skype. De healingen doen we op afstand, waarna je een verslag ontvangt van onze bevindingen.
Wil je meer informatie over het maken van een afspraak voor een consult of healing, dan kan je een email sturen naar info@healingcentrumisis.com.
Of een Whatsapp bericht sturen naar: +31(0)628685862

De kosten van de consulten en healingen vind je onder de topic “Tarieven”.(Voor meer informatie over Skype en het installeren van Skype, kijk je op: www.skype.com/nl/).

Begeleiding (tweelingziel)relaties
Wij bieden hulp voor als je meer inzicht en begeleiding wilt hebben op gebied van (tweelingziel)relaties.
In deze opstijgende tijdsdimensie ontmoeten steeds meer mensen hun tweelingziel om hun incarnatiecyclus af te ronden en weer samen te smelten. Deze ontmoeting kan hevige emoties losmaken en een grote impact hebben op je leven.
Specifieke problemen, die deze relaties met zich meebrengen, maken het vaak moeilijk om bij elkaar te komen en een relatie aan te gaan. Het kan zijn dat er bij één van de twee of bij beiden veel angst is om samen te komen, door onverwerkte trauma’s uit jouw verleden of  vorige levens. Door deze angst kan het moeilijk zijn om zich open te stellen voor elkaar. Er kan aantrek- en afstootgedrag ontstaan, wat weer veel verdriet en onzekerheid kan veroorzaken.

Wij kunnen bij dit proces van samenkomen helpen door inzicht te geven in de problemen en blokkades die er spelen. Dit doen wij door middel van engelenkaarten en coachingsgesprekken, waarin wij boodschappen channelen van jouw en onze gidsen.  Deze hulp kunnen wij uiteraard ook bieden, als je niet of nog niet in een tweelingzielrelatie zit, maar last hebt van klachten, die mogelijk horen bij de voorbereidende fase van een tweelingzielrelatie.

Paranormale-/ engelenreading engelenreadingIsis
In een paranormale reading en engelenreading krijgen wij gechannelde informatie door van de Aartsengelen, overleden dierbaren, jouw beschermengelen en gidsen. Dit kan informatie zijn over jouw zielsmissie, gezondheid, de liefde, woon/werksituatie, blokkades uit jeugd of vorige levens, hooggevoeligheid, jouw spirituele ontwikkeling enz. Wij maken gebruik van (engelen)kaartenleggingen en gechannelde informatie om jouw vragen te beantwoorden en meer duidelijkheid te kunnen geven over de situatie waar je inzit. En kunnen wij kijken of er eventuele verdere hulp gewenst is.

Afstandshealingafstandshealing
Een afstandshealing duurt ongeveer 30 min. Tijdens deze 30 min. mag je ontspannen gaan liggen of zitten. De afstandshealing helpt bij het losmaken van emotionele blokkades uit jouw jeugd of vorige levens, het opheffen van spanningen in het lichaam en is bedoeld ter ondersteuning van jouw persoonlijk ascentieproces. Ook helpt de healing je vrij te maken van negatieve beïnvloedingen. Meer over negatieve beïnvloedingen, kan je lezen in het hoofdstuk “Huis en aura reinigen”.

Deze healing is voor iedereen geschikt, ook voor kinderen. Mocht je een healing willen voor een kind, adviseren wij om voor de eerste healing een korte reading van 30 min te doen, om goed in kaart te brengen waar precies het probleem ligt. Na de healing sturen wij nog een email met onze bevindingen en eventuele adviezen, die wij door hebben gekregen van onze gidsen.
Voor het aanvragen van een healing, mag je een email sturen naar info@healingcentrumisis.com, met daarin je naam, een foto en een korte omschrijving van de eventuele klachten/problemen, zodat wij weten waar we ons op mogen richten. 

Lichtreizen
Op dagen van de volle maan, Nieuwe Maan, Engelenpoorten of op dagen wanneer de energie een bijzondere uitwerking heeft, geven wij een online Lichtreis: korte lezing met een geleide meditatie, ontspanningsoefening en afstandshealing. We leggen in de lezing meer uit over de uitwerking van de energie van deze dagen/planeetstanden. 
Tijdens de afstandshealingen krijgen wij veel steun van o.a. Lichtwezens uit andere dimensies, van Engelen, de Hathors, geascendeerde, liefdevolle wezens vanuit het oude Egypte, Sirianen en opgestegen lichtmeesters. Omdat wij met hen in verbinding staan, zal hun genezende energie sterk voelbaar zijn tijdens deze afstandshealingen. 
De geleide meditatie is er op gericht om dichterbij je eigen intuïtie te komen, zelf inzichten te krijgen in jouw proces en zorgt ervoor dat jij je afstemt op hogere energiefrequenties, jouw chakra’s meer open gaan staan en de helende energie beter ontvangen kan worden. 
Deze healingen werken ondersteunend voor het proces waar jij in zit en kan ook positief doorwerken op jouw tweelingziel, als deze in jouw leven is. 
Voor meer informatie over de Lichtreizen en hoe je je online kunt aanmelden, kan je vinden onder de topic “evenementen”.

Innerlijk kind therapie
Met behulp van “Innerlijk kind therapie-sessies” gaan we verschillende destructieve patronen met onderliggende emotionele blokkades opsporen, zodat jij jezelf kan (leren) bevrijden van deze oude pijn. En zodat jij jezelf meer gaat durven openstellen voor anderen, dichterbij jouw eigen intuïtie komt en je geen (onbewuste) behoefte meer voelt om negatieve situaties op te zoeken, die jouw oude pijn raken.
Deze “Innerlijke kind therapie-sessies” kunnen je helpen je weer vrij, onbevangen en speels te voelen en lichter in het leven te staan. En weer onvoorwaardelijk van jezelf te gaan houden.
Lees hier meer over bij de topic “Innerlijk kind therapie”.


Huisreinigingen

In huizen kunnen onprettige energieën en overleden zielen blijven hangen die vaak niet vanzelf weggaan.
Wij kunnen contact maken met de overleden zielen om ze naar het licht te begeleiden. Ook geven wij inzicht in waarom deze overleden zielen in jouw buurt verblijven.
Lees hier meer over bij de topic “huis en aura reinigen”.